Tulipa tuossa käytyä Nivalan näyttelyssä...mulla oli kaikki gerbut mukana ja hyvinhän tuo meni...Bistro oli Pet 3 ja Alli-muori pet 5 ja kumia tuli niin monta että en pysynyt laskuissa mukana :)

No virallisissa tuli kanssa täyspotti...SINTTI oli ROP 1 ja mva serti...kyllä meinasi meikäläinen pyörtyä moisesta. Bistro oli paras koestandardi...ja muutama L1 ja luokkavoitto tuli myös. Oli siis mahtava päivä. Itse istuin kanisihteerinä koko päivän, joten taas jäi juttelut kavereiden kanssa vähiin.

Sulo lähti siis jalostukseen kasvattajalle ja jää vissiin sille tielleen, mutta matkalla jo löytyi uusi Hamsu Katriinan kasvatti sekin...Niko poika...aika vilkas veijari, mutta on nyt kesyyntynyt sinnikkäällä käsittelyllä ja alkaa olla jo ihan miellyttävä kädellä pitää.Kooltaan siitä varmaan tulee ihan ok...isompi se on jo nyt kuin Sulo kaksi kuukautta vanhempana.

On meitä surukin kohdannut...Illi on kuollut tasan kolme vuotiaana. Se sai hajurauhastulehduksen ja se ei kestänyt sitä. Jouduin sitä yhden yön nesteyttämään, mutta ei ollut apua ja se lopettettiin seuraavana päivänä. Ikävä on Illiä kyllä...muoria sai meillä kyllä paljon rakkautta ja huomiota.

Helka on jalostuslainassa Gitellä ja Xenia sen mukana...tytöt kotiutuvat syksyllä.

Poikasia teetän heti syksyn alussa...niitä onkin aika paljon kyselty. Toivottavasti saadaan jotain aikaan sitten.

Eläimet ovat muuten hyvässä kunnossa...jännää pääseekö tässä syksyn näyttelyihin oman elämäntilanteen vuoksi...mutta sen näkee sitten...

Kuvia pitäisi myös ottaa joku päivä kun saa aikaiseksi.